TimEllenenElin.reismee.nl

Genieten.........

Om 15.00 uur zaten we nog hoog in de lucht en 3 en half uur later stonden we al op Marokaanse grond, Marrakech. Het hotel zou ons op komen halen, maar natuurlijk was er niemand. Van een vriendelijke Marokaan mochten we zijn mobile lenen omzijn concurent even te bellen. Vaag verhaal allemaal waarom er niemand was, maaruiteindelijk zaten we met nog een Nederlander in de taxi naar het centrum. Werden natuurlijk weer ergens afgezet wat niet ons hotel was. Stond iemand die ons wel even de weg wees door de medina, een wirwar van steegjes met winkeltjes. In het hotel aangekomen hadden ze nog wel een kamer voor ons. Ingecheckt .....................en zo zaten we om 7 uur (9 uur ned. tijd) op een verhoogd terras met uitzicht op het Djeema - el Fna plein aan een verse jus de orange. Te kijken naar alle eetkramen, zielige vast gebonden aapjes, waar de tourist voor betaald om ze op de schouder te zetten, bokswedstrijden, muziekkanten en slangen die omhoog gefloten werden.

Genieten dus...................

Inmiddels zitten we in Meknes, waar we gisteren met de trein heen zijn gegaan. Een klein dorpje met erg vriendelijke mensen in een waanzinnig mooi riad (hotel) met oooooverheeeerlijketen, een sprookje uit 1001 nacht.

Liefs Tim en Ellen

Reacties

Reacties

kim

Gaaf gaaf! Klinkt goed daro!!! Lekker man! Geniet er van en we skypen binnenkort mischien wel ff en adners mailen we wel! Doeg!! HAve fun!!!

xxx

Debby

Hoi, mooi dat het toch weer gelukt is om bij het hotel te komen! Geniet verder van de reis.. Hoe was de treinreis?? Wij gaan in november waarschijnlijk ook nog even naar Marrakech op vakantie.. heb er al zin in...

harrie en truus

Dag Ellen en Tim,

Nog steeds aan het genieten van het sprookje uit 1001 nacht? Heel veel plezier nog en geniet er van de komende 2 weken, want het is zo weer voorbij.
Mijn koffer staat ook gepakt. Vol-vol-vol.
Morgenavond heb ik ook lekker warm weer!!
Tot ziens op 15 november.
Groetjes en liefs van mam en ook van pap natuurlijk!

joanne

he reizigers!!
sorry voor zo'n late reactie maar de mexicaanse griep is bij ons langs geweest... heftih man. ik ben weken ziek geweest en niet zo'n beetje.
jullie zijn weer onderweg.... helemaal te gek.
om heel eerlijk te zijn ben ik meteen naar de foto's gegaan; op oek naar foto's van de buik van el!! maar helaas, staat nergens op! ben benieud wat jullie nog allemaal mee gaan maken.. have fun!
ruben wil ook wat zeggen: v vgffff x dikke kus van ons allen x

Arjan

Hey Ellen en Tim, hoe is het in Marokko? We hebben vorige week ff een vakantie geregeld en gaan 4 november naar Marokko voor een weekje, eerst Marrakesh en daarna Essaouri.

Debby & Arjan

Hoi, hoe is het daar in Marokko? Wanneer vertrekken jullie weer vanuit Marokko? Wij komen op woensdag 4 november om half 6 smiddags aan in Marrakech, als jullie die avond daar ook nog zijn, vinden we het wel gezellig om wat af te spreken... We horen het wel.

Groetjes

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!