TimEllenenElin.reismee.nl

Op zoek naar het hotel......

Hallo allemaal,

Alles is prima hier!!

Alleenzoeken we ons rot hier, whaha. Het begon al met het zoeken van het hotel. We hebben 2.50 uur er over gedaan om van Dusseldorf naar Moskou te vliegen om er vervolgens 3 uur over te doen om naar het hostel te komen. Tjemig zeg er is gewoon echt niets te maken van dat Russisch en engels klinkt als chinees in hun oren.

Na het vliegveld eerst maar eens een stukje met de trein. Er hing een bord met een plaatje: trein. Dat was een makkie, toen nog een kaartje, was al iets moeilijker. Kwam iemand aan die ons geholpen heeft, jaja in het engels. Toen de trein in, trein stopt iedereen rent de trein uit. Wij dachten ophet 'groene' treinspoor te zitten en nog te kunnen blijven zitten om zo dichterbij het hostel te komen. Een paar mensen aangesproken of dat wat we dachten wel klopten en allemaal zeiden ze ja. Inmiddels kwamen er weer nieuwe mensen in de trein. We zaten al zo'n 10 minuten in de trein, Tim vertrouwden het niet helemaal, dus nog maar eens vragen. Nee, zegt die man deze trein gaat weer terug naar het vliegveld. Als de wiedewagen alle spullen gepakt en de trein uitgerend. Lopen we daar, zien we ineens dat het spoor ophoudt.......whahaha. Dan maar met de metro verder. Staan we daar met onze overvolle rugzakken in de spits van moskou op zoek naar een metro die in de buurt van het hostel zou moeten komen. We hadden een metro plattegrond weten te bemachtigen, maar die was ook in het russisch. Dus het schoot allemaal niet op. Uiteindelijk na veel geplaar en gezoek stonden we weer boven de grond en dachten we toch echt dat we goed zaten, NOT dus. Nouja op zich wel, alleen waren we bij de verkeerde uitgang naar boven gegaan zodat de beschrijving die we van het hostel hadden gekregen niet klopten. En natuurlijk wist weer niemand waar we heen moesten. Na nog meer lopen (ik heb nog nooit zoveel met mijn rugzak op gelopen) en zoeken en vragen hebben we het uiteindelijk toch gevonden.....

En zo gaat dat met alles hier, je zoekt je een ongeluk. De metro is een wirwar van gangen stelsels diep, diep en nog dieper onder de grond. Erg mooi om te zien. We zijn vandaag ook maar alvast gaan kijken waar we morgen de trein moeten nemen naar Irkutsk voordat we deze gaan missen.....

Verder hebben we natuurlijk lekker de tourist uitgehangen. Kremlin, rode plein, terrasjes en lekker eten. Morgen zijn we nog in Moskou en om half 10 in de avond pakken we de trein.

Liefs Tim en El

Reacties

Reacties

kim

haha lachen, man! Maar wel rot als je zo lang moet lopen met zo'n overvolle rugzak.... maar ja gullie heben ut gevonden woh! veel plezier en succes met de taal!!! hihih

Mancha en Ivo

He Litjens,

Nog 40 dagen en dan is het weer Océ (hahaha).
Heel veel vakantie plezier daar gewenst van Mancha en Ivo.

Ps Al Russische roulette gespeeld?

Judith

Haha ik lache me slap,hebben jullie weer,dat gesjouw met die rugzak.Maar jullie hebben het gevonden in die wirwar van gangen.
Veel plezier morgen nog in Moskou en een goede reis verder.
groetjes juut

sepp en lily

ha,
wat erg; dat gesleep met die rugzak! gelukkig zijn jullie goed terecht gekomen!
Fijne dag morgen nog en veul plezier ien den trein!!
Goeie reis!

Liefs Liel

dominique

hey hey,
geweldig die reisverhalen!!!!
krijg weer een drang om te reizen als ik het lees.
heel veel plezier nog en als je terug bent moeten we echt wat afspreken!!!en nu echt ha ha
dikke kus do en nicky

Karima

Heey reizigers,

Zeker geen tuktuk te vinden die jullie kon brengen..hahaha. Nou ik moet er wel om lachen en zie het al helemaal voor me.. déjâ vu hihi.
Succes met het vinden van de volgende trein hopelijk gaat dat ietsje sneller!
????? ???????????? (Veel Plezier)!
xx Karima

Karima

???? ???????? hier stond eigenlijk "Veel plezier"in het russisch maar kent de letters niet hahaha tjuuu

Debby

Hoi, mooi dat je het hostel in ieder geval gevonden hebt, en wel slim dat je vast even bent gaan kijken waar de trein voor irkutsk vertrekt. Beetje lekker weer daar, of koud? zag op de foto's dat het zonnetje wel scheen! Hier ook. Veel plezier met de treinreis en hopelijk hebben jullie leuke roommates....

Suus

Uiteindelijk toch nog in het gereserveerde bedje terecht gekomen gelukkig!!!
Maar ik lees wel dat ík Rusland beter kan mijden, heb nl al moeite met Frankrijk (vanwege die Fransen die Engels weigeren te spreken).
Maar blijft leuk om jullie belevenissen te lezen, kijk al uit naar de volgende.

Eric en Susan Verstappen

Ha Reizigers ,

Leuk verhaal tim ,
Dus jij hoort nu ook bij de groep van

KAN HET NIET VINDEN GA NAAR HUIS.

VEEL PLEZIER DAAR NOG EN DENK ERAAN JE HEBT MAAR 6 WEKEN HE HHIHIIHIH

GR Fam Verstappen

Mieke

Ren je rot....... daar doet me het verhaal aan denken.....ken je die t.v serie nog? hahaha.....

Op naar de volgende serie .......;))
Greetz
Mieke

harrie en truus

He wereldreizigers,

Jullie zitten inmiddels in de trein, (tenminste als je hem op tijd gevonden hebt) op weg naar Siberie. Leer het woordenboekje Hoe Wat en Waar in het Russich, in het Siberisch en in het Chinees, onderweg maar goed.
Wij vermoeden dat je het daar met Engels ook niet ver zal schoppen. Fijne treinreis.

Wij vertrekken morgenvroeg om 08.00 uur, en het Duits zal voor Harrie wel niet zo,n probleem zijn. Weet je nog: "we sind mit der boot nach Engeland gevaren.
Donderdagavond zijn we er weer.
Groetjes en liefs van het thuisfront xxx

Josien

Haha, weer een hele ervarng rijker dus, niet al te veel gestresst Tim?

Wel fijn dat als je dalijk eenmaal in de goed trein zit het vervolgens niet meer zo heel moeilijk is....

Geniet ervan!

x Josien

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!